Voordelen Online Matras Kopen

Hoe moeilijk is dat? Een nieuw matras online kopen. Best lastig zo’n aanschaf waarbij je niet weet hoe je voor de aankomende 10 jaar wakker wordt.

Ga je naar een winkel waar een opdringerige verkoper staat die provisie krijgt op jouw aankoop. Die zich waarschijnlijk niks zal interesseren voor wat je koopt, als je maar koopt. Of kies je voor gemak en veilig online kopen?

Grote aankopen zijn niet altijd even makkelijk. Helemaal niet als je daarbij denkt aan een matras of bed.
Hieronder beschrijf ik de 8 belangrijkste redenen om makkelijk en veilig te kiezen voor een aanpasbaar matras van Dawn Sleeping.


1. Koop vanuit je oude bed

Je kunt letterlijk je nieuwe matras aanschaffen vanuit je oude bed. In slechts 4 klikken is het geregeld. Je nieuwe matras is al onderweg. Owja, en niet geheel onbelangrijk. Je oude matras nemen we gratis weer mee en wordt volledig gerecycled. Zo makkelijk is het. En ik hoor je denken nu. Ik heb betaald maar hoe zeker ben ik dat mijn matras geleverd wordt?

2. Webshop Keurmerk

Dawn Sleeping is officieel lid van Webshop Keurmerk, het grootste erkende keurmerk van Nederland en Europa. Voor jou als klant betekent dat veilig online kopen. Veilig in de zin van bedenktijden en kwaliteit.

Een betrouwbaar keurmerk betekent onder andere dat het keurmerk controleert of een dienst en/of product dat het keurmerk voert wel echt aan alle eisen en voorwaarden voldoet.3. Risico vrij proefslapen

5 minuten proef liggen in een winkel? Of 30 dagen proefslapen in je eigen slaapkamer? Nou ik zou het wel weten. Laat ze die matras maar gratis bezorgen en instellen. Bevalt het niet dan krijg ik mooi mijn volledige aankoop bedrag weer terug. Hoe veilig en makkelijk kan het zijn?

4. Betaal kosteloos in 3 termijn

De aanschaf van een nieuw bed of matras is ook niet zomaar even een uitgave. Daarom bieden wij, zonder rente en of verborgen kosten, je de mogelijkheid om in 3 x te betalen. Een goed persoonlijk aanpasbaar matras heb je dan al vanaf een termijn van € 199,–

5. De korte lijnen

Dawn Sleeping staat erom bekend dat ze korte communicatie lijnen hebben. Wat niks meer betekent dan dat we altijd bereikbaar zijn voor vragen en of advies. Met de ruim 60 jaar ervaring komt dit absoluut goed. Ook de levering en het persoonlijk instellen van je nieuwe matras doen wij zelf. En laten dit zeker niet doen door een postbezorger die je nieuwe matras afgeeft alsof het een standaard pakketje is. Hier is uw pakketje, alsjeblieft en succes ermee.

6. Uniek zomer- en wintersysteem

Warme zomerdagen of heb je het altijd warm? Met dit unieke systeem pas je het matras makkelijk aan naar je eigen slaapklimaat. De zomerkant bestaat uit een stof die automatisch een luchtlaagje creëert tussen jou en het matras. Met deze techniek is er maximale warmte afvoer en toevoer van frisse koele lucht.

uniek zomer en wintersysteem in je nieuwe matras van dawn sleeping
Nooit meer te warm of te koud in bed

7. Aanpasbaar matras en kussen

Alle artikelen van Dawn Sleeping zijn met de nodige ervaring samengesteld. We hoeven je niet te vertellen dat ieder lichaam anders is. En dat jij als persoon andere wensen hebt dan die van je buurman.

Daarom is het matras en het hoofdkussen volledig aanpasbaar naar jouw eigen slaapwensen. En wij van Dawn Sleeping helpen je daar graag mee.

8. Koop je totaal slaappakket

Voor een goede en gezonde nachtrust hoef je niet verder te zoeken. Op www.dawnsleeping.com vind je alles op het gebied van een goede nachtrust. Van een goed aanpasbaar hoofdkussen tot een mooie boxspring waar je de aankomende 25 jaar mee kan doen.

Dawn Sleeping: veilig en zorgeloos online kopen

Je matras Online kopen kan makkelijk en veilig bij Dawn Sleeping. Met 60 jaar slaap ervaring en 30 nachten proefslapen zorgen wij dat je zorgeloos kunt slapen. Wij leveren kwaliteitsmatrassen en kiezen er bewust voor om je matras nooit in een doos te bezorgen.

Wil je graag hulp of advies van één van onze beddologen? Neem dan gerust contact met ons op.

Foto’s

Woman photo created by drobotdean – www.freepik.com
Man photo created by wayhomestudio – www.freepik.com
Beach photo created by wirestock – www.freepik.com

Video

https://dawnsleeping.com/matras/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Share
Tweet
Pin
Share